Пятница, 19.10.2018, 17:18
Приветствую Вас Гость

Каталог статей

Главная » Статьи » Work & Travel

Au fost stabilite termenele programului
Ministerul Educaţiei şi Tineretului, ca rezultat al consultărilor cu reprezentanţii administraţiilor instituţiilor de învăţămînt, Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova, reprezentanţii organizaţiilor studenţeşti şi de tineret, managerii companiilor Work and Travel în Moldova, companiile sponsor din SUA, a decis recomandarea asigurării de către instituţiile de învăţămînt superior a condiţiilor necesare pentru participarea studenţilor la program în perioada 18 mai - 13 septembrie 2008.

Ţinind cont în acest sens de importanţa asigurării integrităţii procesului academic, MET recomandă instituţiilor de învăţămînt organizarea şi desfăşurarea procesului educaţional pentru tinerii care urmează să participe în program în aşa fel incît aceştia sa poată susţine examenele din sesiunea de vară pîna la eventuala deplasare în SUA.

In acelaşi context, MET a solicitat opinia studenţilor cu privire la calitatea serviciilor oferite. MET, în baza informaţiilor primite, constată cu regret că la multe capitole calitatea serviciilor nu este nici pe departe la nivelul standardelor general acceptate. Studenţii invocă costul ridicat al programului, multitudinea de contracte false emise, necorespunderea inţelegerilor contractuale în privinţa salariului, foarte des absentă unui loc de muncă şi gazda promisă. MET califică drept iresponsabil acest comportament al unor companii şi intervine cu rugamintea catre toate companiile prestatoare de servicii Work and Travel de a lua atitudine în vederea asigurării standardelor de calitate în prestarea serviciilor. MET va sesiza suplimentar Ambasada SUA şi instituţiile abilitate cu privire la cele mentionate.

MET va coopera strins şi în continuare cu societatea civilă, reperzentanţii Ambasadei SUA, administraţiilor de învăţămînt, inclusiv companiile din domeniu, in vederea asigurarii calitaţii în serviciile prestate, care ar veni sa sporeasca securitatea tinerilor care participă în program şi integritatea procesului academic.

Категория: Work & Travel | Добавил: americano (14.05.2008)
Просмотров: 379 | Рейтинг: 4.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Категории каталога
Work & Travel [1]
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Cine ce va face dupa terminarea vizei ???
Всего ответов: 31
Мини-чат
Copyright MyCorp © 2018 |